Skip to main content

INDUSTRI

Rebteknikerens håndværkere er certificeret som industriklatrere. Med brugen af rebteknik kan håndværkeren komme til opgaver, hvor lift ikke kan eller må køre.

BOLIGFORENINGER

Rebteknikerens håndværkere er certificerede erhvervsklatrere, hvilket betyder, at de arbejder på tage og facader i liner og sele, hvilket sparer kunderne for udgiften til stillads.

ARKITEKTONISKE BYGNINGER

Anderledes bygninger kan være svære at vedligholde, fordi de er svære at komme til udefra. Når I modtager tilbud fra Rebteknikeren, får I håndværker og adgangsvej i én pris.

DUESIKRING

Vi kan tilbyde de mest optimale duesikrings systemer inden for:

  • Duepigge
  • Duenet
  • Wire

DSB – Duesikring af København Hovedbanegård.

Vi blev kontaktet af DSB som havde et problem med duer på hovedbanegården. Duerne satte sig på spærene, oppe under loftet og klattede ned på folk på perronerne.

Liften som før havde været anvendt kunne ikke nå alle spærene, så vi blev spurgt om opgaven kunne løses med faldsikring.
Vi fik skudt et reb 25 m. op under loftet og over spæret. Derefter blev to reb trukket over og fæstnet.
Efter at spærene var blev rengjort, blev duepigge monteret i en klar lim. Et par timer senere var duesikringen færdigmonteret, vi kunne derefter trække rebene ned og opgaver var dermed løst.

Efter at DSB har set mulighederne med reb teknikker, er vi blevet bedt om at lave en løsning på duesikring af hele Hovedbanegården i samarbejde med en anden entreprenør, som arbejder fra lift.
Sammen skal vi montere duesikring fra både lift og med rebteknik.