Skip to main content

INDUSTRI

Rebteknikerens håndværkere er certificeret som industriklatrere. Med brugen af rebteknik kan håndværkeren komme til opgaver, hvor lift ikke kan eller må køre.

BOLIGFORENINGER

Rebteknikerens håndværkere er certificerede erhvervsklatrere, hvilket betyder, at de arbejder på tage og facader i liner og sele, hvilket sparer kunderne for udgiften til stillads.

ARKITEKTONISKE BYGNINGER

Anderledes bygninger kan være svære at vedligholde, fordi de er svære at komme til udefra. Når I modtager tilbud fra Rebteknikeren, får I håndværker og adgangsvej i én pris.

ERHVERVS­KLATRING – KVALITET I HØJDERNE

Hos Rebteknikeren har vi siden 2009 udført et væld af håndværksmæssige opgaver i forbindelse med erhvervsklatring, og vi oplever en fortsat stigende efterspørgsel.

Faguddannede håndværkere

Med Rebteknikeren sat på sagen er du garanteret et effektivt, professionelt og grundigt arbejde – hver gang. Vi fokuserer især på kvalitet, hvorfor vi kombinerer håndværkeruddannelsen med rebteknik, hvor vi tager faguddannede og dygtige håndværkere inden for forskellige fag, og uddanner dem i erhvervsklatring.

Vores arbejdsområder tæller altså en lang række af forskellige håndværkstraditioner, såsom:

  • Tømrerarbejde
  • Murerarbejde
  • Malerarbejde
  • Blikkenslagerarbejde
Vi vægter desuden sikkerhed utroligt højt og arbejder som minimum 2 mand sammen. Der er yderligere en supervisor til stede med ansvaret for den overordnede sikkerhed.

Få løst opgaven

I forbindelse med erhvervsklatring hjælper vi mange forskellige kunder. Vi løser blandt andet opgaver for følgende kundegrupper:

  • Boligforeninger
  • Arkitektoniske ejendomme
  • Kommuner
  • Samt mange andre.

Vores kunder omfatter alle, der har brug for hjælp med håndværksmæssige opgaver i højden. Alt efter opgavetype, sørger vi for at sammensætte det rette hold til opgaven, så du får det absolut bedste resultat

Ring på tif: 2090 2810 og hør hvad vi kan tilbyde.

Fordele ved erhvervsklatring

Erhvervsklatring er et forholdsvist nyt fænomen i Danmark, og det lader til at være kommet for at blive.
Ved at anvende denne metode, kan du nemlig opnå mange fordele. Du vil således opleve både økonomiske og tidsmæssige besparelser, da der hverken skal bruges ressourcer på stilladser, lifter eller kraner, som oftest udgør op til 40 % af et tilbud. Med denne metode kan håndværkeren effektivt og frit bevæge sig op og ned samt langs spærene på et tag.