Skip to main content

INDUSTRI

Rebteknikerens håndværkere er certificeret som industriklatrere. Med brugen af rebteknik kan håndværkeren komme til opgaver, hvor lift ikke kan eller må køre.

BOLIGFORENINGER

Rebteknikerens håndværkere er certificerede erhvervsklatrere, hvilket betyder, at de arbejder på tage og facader i liner og sele, hvilket sparer kunderne for udgiften til stillads.

ARKITEKTONISKE BYGNINGER

Anderledes bygninger kan være svære at vedligholde, fordi de er svære at komme til udefra. Når I modtager tilbud fra Rebteknikeren, får I håndværker og adgangsvej i én pris.

FALDSIKRING

Faldsikringssystemer på taget gør det muligt at servicere og reparere ventilationssystemer, taghætter, antenner eller andet på taget på en sikker og forsvarlig måde.

Vi er eksperter i faldsikring

På toppen af Københavns flade tage er bygningens praktiske elementer placeret. Her ses skorstene, ventilationsanlæg, antenner og meget andet, som vi ikke bemærker eller ser i vores dagligdag.

Man kan sige, at alt hvad der går ud over tagfladen er en del af bygningens udstyr, som fra tid til anden kræver noget opmærksomhed. Hvad enten det er ventilationsanlægget, som skal serviceres eller skorstenen, som skal renoveres, er det vigtigt, at håndværkeren kan komme sikkert frem til opgaven.

Faldsikringssystem på taget

Faldsikringssystemet skal være nemt for håndværkeren at anvende. Systemet skal sammensættes, så hans adgang til opgaven er sikker og hurtig.

Med faldsikring kan der opsættes et simpelt wire-system, så håndværkeren kan gå direkte til opgaven. Man kan også lave et wire system, så der kan arbejdes på hele tagfladen.

Ved at få en faldsikringsspecialist ud, kan vi sammen gennemgå jeres behov og finde frem til en god og sikker løsning. Faldsikringsspecialisten vil lave en opmåling af taget samt undersøge, hvordan taget er bygget op, så de rigtige produkter bliver anvendt.

Selve monteringen bliver udført af en professionel tagdækker, som sørger for, at taget er helt tæt, når installationen af systemet er installeret.

Hvad er faldsikring?

Et faldsikringssystem er et installeret system, som skal minimere risikoen for ulykker ved arbejdet i højden. Der findes flere forskellige slags systemer, men på boligforeninger ses oftest et typisk wire system.

Et wire system består af en wire-streng. Denne holdes op fra tagfladen af nogle stolper, som er fastmonteret til tagkonstruktionen. Stolpernes opgave er at holde wiren på plads og fungere som energi absorber, hvis en person falder ud over kanten.

Personen skal have en sele på, som er tilsluttet systemet under brug. Skulle personen falde ud over kanten, vil en falddæmper i selen udløses og absorbere de mange kræfter, så personens krop bliver skånet mest mulig. Man kan sige, at faldsikringssystemet samt sele og udstyr svarer til en bils air-bag. Det føles stadig meget ubehagelig at tage et fald, men systemet redder liv, hvis det sker.

Idet faldsikringssystemet er fastmonteret til tagkonstruktionen, er metoden meget holdbar og sikker.

Kontakt os

Ønsker I at vide mere, eller har I nogle spørgsmål vedrørende faldsikring, kan I enten ringe på 2090 2810 eller skrive via vores kontaktformular. Leder du efter en pris på et faldsikringssystem, er du velkommen til at kontakte os.