Skip to main content

INDUSTRI

Rebteknikerens håndværkere er certificeret som industriklatrere. Med brugen af rebteknik kan håndværkeren komme til opgaver, hvor lift ikke kan eller må køre.

BOLIGFORENINGER

Rebteknikerens håndværkere er certificerede erhvervsklatrere, hvilket betyder, at de arbejder på tage og facader i liner og sele, hvilket sparer kunderne for udgiften til stillads.

ARKITEKTONISKE BYGNINGER

Anderledes bygninger kan være svære at vedligholde, fordi de er svære at komme til udefra. Når I modtager tilbud fra Rebteknikeren, får I håndværker og adgangsvej i én pris.

FUGEARBEJDE I REB

Skal der foretages fugearbejde i højden, er Rebteknikeren den rette samarbejdspartner.

I vores medarbejderstab har vi nemlig både faglærte tømrere, murere og malere, som samtidig er uddannet erhvervsklatrer. På denne måde løser vi diverse håndværksopgaver på høje bygninger og i master.

Vi tilbyder vores ekspertise i hele landet – og har mange opgaver i København og hovedstadsområdet.

Kvalitetsarbejde over jorden

Vi udfører fugearbejde effektivt, præcist og efter alle gældende forskrifter.

Vi fuger blandt andet mellem betonelementerne på høje nyopførte boligblokke. Men kontakt os gerne for at høre mere eller for at fortælle om netop din opgave.

Tilbud på fugearbejde

Ofte kan det godt betale sig at hyre en håndværker med rope access – altså en erhvervsklatrer, for på den måde spares udgiften til stillads. Og det en udgift, der hurtigt løber op.

Hos Rebteknikere står vi klar med et godt tilbud samt yderligere information om fugearbejde i højden. Vi kan træffes på tlf. 20 90 28 10.