Inspektion og rapport

Inspektioner kan være et rigtig godt grundlag for dig som kunde for, at få kendskab til en skades omfang eller anden opgaves omfang.
Det kan også være for at få løst opgaven optimalt, effektivt og billigst muligt. Særligt hvis placeringen samt omfanget af skader, installationer, udskiftninger o.a., er svært tilgængeligt eller potentielt farligt at danne sig overblik over.

Drone-Inspektioner

Inspektion med droner er en sikker inspektionsmetode til at danne sig et overblik hurtigt og effektivt på svært tilgængelige steder, særligt på store overflader og hvor der er risiko for nedfald. Vi kan komme tæt på objekter og ved hjælp af billeder og video, kan vi afgøre, hvordan vi kommer sikkert til og fra opgaven. Herfra har vi et godt grundlag for at kunne vurdere løsningen på opgaven samt, hvad vi eventuelt vil skulle inspicere mere detaljeret i dybden for at kunne afgøre det reelle omfang. Inspektioner i dybden foretages, om nødvendigt, af vore håndværkere fra sikkert monterede reb.

Reb-Inspektioner

Inspektioner udført fra sikkert monterede reb vil sige, at håndværkere som er uddannet til at opsætte reb, hænger i disse reb rent fysisk med specialudstyr som gør, at de kan komme helt tæt på skader og foretage fejlfinding og afklaring på helt tæt hold. De kan eksempelvis fjerne en plade eller andet, tage prøver, tage nærbilleder og evt. dække af for regn og støv mm.

Opgaven

I forlængelse af eventuelle inspektioner som således danner grundlag for opgaveløsning, udfører vi selv opgaven. Denne udføres også fra reb, hvor vi registrere udført arbejde ved hjælp af eks. billeder, video, noter, målinger o.a. Således at vi har materialer til den efterfølgende dokumentation og rapportering.

Rapportering

Vi lægger stor vægt på den rapport der beskriver opgavens udførelse. Derfor får du som kunde dokumentation samt vished om opgavens afslutning.
Inspektioner og dertilhørende rapporter er tilvalg, som kan understøtte og afklare nødvendigheden af opgavens udførelse før, denne sættes i gang.

Rapporteringsformen kan variere alt efter behov og leveringsaftaler:

  • Billedfiler er standart for alle inspektioner og opgaver.
  • Rapport med billedfiler er standard for alle opgaver.
  • Rapporter kan desuden indeholde aftalte tillæg såsom:
    • Video redegørelse og dokumentation.
    • Løsningsforslag i forhold til konstaterede problematikker under inspektioner.
    • Fortsatte handlingsparametre og løsningsforslag i forhold til udførte opgave eller andet.

Kontakt

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om hvad der er den bedste løsning til dit projekt? Så ring 2090 2811 eller skriv til os via kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.