Skip to main content

INDUSTRI

Rebteknikerens håndværkere er certificeret som industriklatrere. Med brugen af rebteknik kan håndværkeren komme til opgaver, hvor lift ikke kan eller må køre.

BOLIGFORENINGER

Rebteknikerens håndværkere er certificerede erhvervsklatrere, hvilket betyder, at de arbejder på tage og facader i liner og sele, hvilket sparer kunderne for udgiften til stillads.

ARKITEKTONISKE BYGNINGER

Anderledes bygninger kan være svære at vedligholde, fordi de er svære at komme til udefra. Når I modtager tilbud fra Rebteknikeren, får I håndværker og adgangsvej i én pris.

MURERARBEJDE FRA REB

Vores kombination af tømrer, murer og maler gør at vi kan løse de fleste opgaver på dit tag og facade.

De fleste opgaver mureren løser omhandler:

  • Skorstene
  • Reparation af brandvægge på taget
  • Reparation af tag (alle typer)
  • Reparation af skotrender/grater
  • Facaden
  • Montering af nye tegl
  • Tagrender/nedløb
  • Inddækning

En andelsforening i København

I billedet til højre er vores murer igang med at pudse en facadevæg op. Det var her umuligt for boligforeningen at få en lift ind i gården, og et stillads ville have kostet en formue.
Det var en nem opgave for os, da vi hurtigt kunne rigge rebene til på taget og gå ned oppe fra, for at lave murerarbejdet fra reb.

Kunden fik pudset facaden op 3 steder på bygningen.

En Boligforening på Sønder Boulevard

Vi blev kontaktet af en boligforening som havde et problem på deres tag. Når det regnede, begyndte vand at trænge ind på loftet på det meste af bygningen. Efter en inspektion af taget kunne vi fremvise en billedrapport som viste, at den klæbemateriale som tætter alle rygningstegl ved både skotrender, rygning og grater var begyndt at smuldre. Vandet kunne derfor frit passere ind på loftet i regnvejr.

Siden det gamle tag var blevet lagt, havde det gamle tætningsmateriale gjort sit job, men nu var det blevet for gammel og måtte skiftes.

Da tagfladen var enorm, ville det betyde et stort stillads som skulle monteres hele vejen rundt på begge sider af taget. Ejendomsforeningen fik et tilbud fra en murer, som ville lave det fra stillads, og stilladsprisen alene løb op i over 200.000 kr.
Efter at boligforeningen så hvor let og sikkert vi arbejdede på taget, fik vi lov til at lave murerarbejde fra reb. Bestyrelsen var glad for de store besparelser på stilladset og beboerne var især glade for, at der ikke stod et stillads og skærmede for solen, hver gang de kiggede ud.

Herunder ses en kort video, som viser hvordan vi løste opgaven ved at lave murerarbejdet fra reb.

Hør mere om hvad vi kan tilbyde på 2090 2811