Skip to main content

INDUSTRI

Rebteknikerens håndværkere er certificeret som industriklatrere. Med brugen af rebteknik kan håndværkeren komme til opgaver, hvor lift ikke kan eller må køre.

BOLIGFORENINGER

Rebteknikerens håndværkere er certificerede erhvervsklatrere, hvilket betyder, at de arbejder på tage og facader i liner og sele, hvilket sparer kunderne for udgiften til stillads.

ARKITEKTONISKE BYGNINGER

Anderledes bygninger kan være svære at vedligholde, fordi de er svære at komme til udefra. Når I modtager tilbud fra Rebteknikeren, får I håndværker og adgangsvej i én pris.

REBTEKNIKEREN

Vi er en ung virksomhed med speciale i rebteknik, som har eksisteret siden 2009. Vores håndværksmæssige baggrund gør, at vi kan rådgive vores kunder om de problemer, de måtte have på deres ejendom, eller som vil opstå i fremtiden. Denne kombination af fagudlærte håndværkere inden for flere fag som Tømrer og Murer gør at vores kunder får den bedste service før, under og efter byggefasen.

Vores største force er netop, at vi er fagudlærte, hvilket gør os unikke i forhold til de få konkurrenter der måtte være i Erhvervsklatrer branchen.

Vores virksomhed er særdeles fleksibel, da vi benytter os af Freelancere til at tilpasse os de arbejdsopgaver som skal løses. Bag os står en række dygtige fagudlærte håndværkere klar til at løse de opgaver, som ligger uden for vores eget fagområde (tømrer/murer). Det betyder vi kan levere fagpersonel som er certificeret erhvervsklatrer, som overholder de strikse krav til sikkerhed, som vi følger til stort set alle opgaver.