Sikkerhed ved erhvervsklatring

Vores håndværkere er alle certificerede erhvervsklatrere fra IRATA, hvilket er din garanti for veluddannet personel. Ydermere har vores håndværkere en faguddannelse bag sig som enten tømrer, murer eller blikkenslager.

Vi har et krav om en faguddannelse for vores personale. En faguddannet håndværker er løsningsorienteret. Dette gør, at de er vant til at løse opgaver, som rækker over deres arbejdsmæssige komfortzone. Dertil kan vi med ekstra kurser nu også løse opgaver som graffitirens. Skulle der i fremtiden opstå nye behov hos vores kunder, tager vi den nødvendige ekstra uddannelse, så vi også kan løse disse opgaver.

IRATA

IRATA står for Industrial Rope Access Trade Association. IRATA blev grundlagt i slutningen af 1980′erne i England. Formålet var at løse vedligeholdnings problemer for Olie og Gas Industrien på søen. Flere større firmaer begyndte at benytte erhvervsklatring for at skabe et sikkert arbejdsmiljø til folkene på olierigsne. Rebteknikkerne fra IRATA blev grundlaget for det, som danner rammen for rebteknikker i dag. Rebteknik er siden opstarten blev perfektevisiret i brugen af udstyr og teknikker.

IRATA har uddannet mere end 30.000 rebteknikkere verden over. I dag er de stadig den ledende organisation inden for erhvervsklatring. Deres strikse krav til sikkerhed er med til at gøre erhvervsklatring til den sikreste arbejdsmetode at løse opgaver i højden på.