Tag og facade reparationer fra reb

​De fleste håndværksmæssige opgaver vi løser med rebteknik er reparationer på eller omkring tag og facade

Nedfaldne tegl

Den nemme adgang til taget gør vi kan komme hurtigere til taget, end med lift eller stillads, og løse opgaven hurtigt og effektivt.
​Vi afmonter vores reb uden nogle synlige mærker og sender jer en faktura efter et accepteret tilbud og fuldført opgave. I kan forvente at et tilbud fra os ligger lavere, end tilbud hvor der anvendes stillads eller lift.
​Vi leverer et godt håndværk af høj kvalitet, da vi har muligheden for at komme hel tæt på opgaven, nå vi ikke er begrænset af liftens kurv, som kan gøre, at taget kan være svær at nå ordenligt.

Brandvægge

Brandvæggen er den murstensvæg, som adskiller jeres ejendom fra jeres nabo. På taget går brandvæggen ca. 40-60cm over tagfladen, og findes oftest med en overflade i op-pudset tilstand, med tegl på toppen for af aflede vandet.
Mange steder ser vi at pudsen er faldet af, og fugerne er defekte eller manglende. Dette gør vand løber videre ind og ned i væggen.
​Det er en god ide reparere opgaven hurtigt, inden skaden spreder sig. ​Vi løser opgaverne som denne på ejendommens tag, som andre har svært ved at komme til.

Skorsten

​Boligforeningens skorsten er typisk også en del på ejendommen der bliver forsømt, da den til dagligt ikke ses tæt på.
​Tager man et kig på taget og opdager, at der mangler fuger, eller at de er på vej ud, bør det løses hurtigst muligt. Som brandvæggen spreder skaden sig hurtigt i regnvejr, når først overfladen er brugt.

Grater og skotrender

​Ejendommens grater er oftest dyre at reparare hvis et tegl ryger ned under en storm.
​Adgangen dertil er dyre end selve det arbejde der skal udføres, og her kan vi endnu engang løse opgaven nemt for jer.
​Skal et enkelt tegl skiftes kan mureren montere det igen.
​Har I grater og skotrender som er tætnet med tagkit, kan et hold håndværkere i reb nemt lave en inspektion og vurdere tilstanden. Hvis det gamle tagkit er defekt eller manglende, kan håndværkerne udskifte det hele.

knap-tomr_1424

brandvaeg-boligforening_1559