Skip to main content

INDUSTRI

Rebteknikerens håndværkere er certificeret som industriklatrere. Med brugen af rebteknik kan håndværkeren komme til opgaver, hvor lift ikke kan eller må køre.

BOLIGFORENINGER

Rebteknikerens håndværkere er certificerede erhvervsklatrere, hvilket betyder, at de arbejder på tage og facader i liner og sele, hvilket sparer kunderne for udgiften til stillads.

ARKITEKTONISKE BYGNINGER

Anderledes bygninger kan være svære at vedligholde, fordi de er svære at komme til udefra. Når I modtager tilbud fra Rebteknikeren, får I håndværker og adgangsvej i én pris.

VINDUESPOLERING MED ERHVERVSKLATRING

Hos Rebteknikeren udfører vi vinduespolering fra reb, da vi er certificeret IRATA erhvervsklatrer, som gør vi nemt og sikkert kan komme til steder, hvor lifte og kraner må give op. Det betyder rent praktisk, at vi kan nå steder på især arkitektoniske bygninger, samt etageejendomme hvor vinduespoleringen kan være svær at løse.

Et flottere resultat

Når vi anvender rebteknik, kan vi komme hel tæt på ruden og sikre et flot resultat. De bygninger vi pudser første gang lider ofte af, at vinduespoleringen har været svær at løse tidligere.
Vinduespoleringen har før været løst fra lift, og man har derfor måtte anvende en teleskopstang fra liften for at kunne nå alle steder på bygningen. Den lange afstand imellem pudser og vindue afspejler ofte et ringere resultat.

Mere økonomisk

Udgiften til en lift eller lastbillift er ofte stor, men da vi anvender rebteknik og ikke lifter, kan vi være rigtig konkurrencedygtige. Som kunde har du ret til 3 tilbud, og vi udarbejder gerne et gratis tilbud på jeres bygning som altid indeholder en kvalitets vinduespolering, som vi kan stå inde for.

Gratis tilbud

Som kunde har du ret til at modtage 3 tilbud og vi udarbejder gerne et gratis tilbud på jeres bygning som altid indeholder en kvalitets vinduespolering, som vi kan stå inde for. Ring til os på 2090 2811 for at høre nærmere.

Vinduespolering af Operaen

Operahuset på Holmen i København er én af Danmarks store arkitektoniske ikoner. Tegnet af arkitekt Henning Larsen og opført af A.P Møller som bygherrer.

En gang om året lukkes bygningen helt ned i en uge, i forbindelse med den årlige vedligeholdelse. I samarbejde med ALL Remove, pudser vi vinduerne på udvendig side og vedligeholder facaden i stål efter arkitekternes anvisninger.

Først vaskes vinduer og stål med varmt vand igennem højtryk, for at fjerne snavs og den overflade olie som sidder på stålfacaden.

Derefter poleres vinduerne og stålet behandles afslutningsvis med en beskyttende overflade olie, som holder stålfacaden ren og pæn til næste år.